Carin Allersma

Carin Allersma
Ik ondersteun medewerkers bij het vinden van een nieuw ontwikkelperspectief en het maken van keuzes. Ik nodig mensen uit om op een andere manier durven te kijken naar zichzelf. Inzicht in eigen gedragspatronen biedt kans voor persoonlijke ontwikkeling. Dat vraagt om persoonlijk leiderschap.
Mijn verleden ligt o.a. in de scheepvaart, Akzo Nobel, KPN en Noordhoff Uitgevers waar ik met veel plezier een deel van mijn werkend bestaan heb doorgebracht. Die kennis neem ik ook mee in mijn huidige werk waar ik voornamelijk professionals begeleid. Ik snap welke taal in organisaties wordt gesproken en wat er nodig is om een vraagstuk naar een oplossing te brengen.
In mijn praktijk merk ik iedere keer dat het spannend en lastig kan zijn om oude gewoontes los te laten en gericht nieuwe stappen te maken. Het analyseren van gedragspatronen doe ik graag. Om vervolgens te focussen en te bewegen naar een situatie dat meer werkgeluk creëert. Het leven is niet maakbaar, wel beïnvloedbaar! En het wordt dan allemaal net wat dynamischer!
In het creatieve proces denk ik een passend inzicht te leveren.